Avocat Credite

Avocat Credite

Daca va aflati in cautarea unui avocat credite, cu experienta confirmata in aria de expertiza a dreptului bancar si o cunoastere practica a domeniilor conexe, Cabinet Avocat Sorin Ovidiu Anghel va intampina cu un portofoliu inedit de cazuri, solutionate favorabil, rapid si inovativ, atat pentru clienti in calitate de persoane fizice, dar si de persoane juridice.

Echipa noastra va ofera indiferent de momentul ales un avocat credite specializat in dreptul bancar, la numai un telefon sau un click distanta.

Operarea unor spete de complexitate diferita, de-a lungul traditiei noastre juridice, ne-a dat prilejul de a cunoaste explicit atat mecanismele, preferintele si practicile specifice bancilor, in gestionarea litigiilor, dar si a mentalitatilor fata de riscuri, clauze abuzive ori solutionari ale clientilor nostri ca persoane fizice, reprezentate in negocieri sau litigii bancare.

In  urma acestor situatii concrete, serviciile noastre juridice indeplinesc o regulata performanta in negocierea contractelor de credit, in consultanta, asistenta si reprezentarea juridica a clientilor in procedurile de dare in plata si executare silita, dar si in procedurile de constituire si restructurare a creditelor.

Cele mai multe dintre cazurile preluate in ultima vreme trateaza insa darea in plata a unui imobil cu scopul stingerii obligatiilor izvorate dintr-un contract de credit ipotecar. Legea nr. 77/2016, recenta, devine tot mai populara si instrumentalizata de cei care se afla in imposibilitatea de a suporta cheltuielile aferente unui contract de credit ipotecar, indiferent daca acesta este incheiat cu o institutie de credit bancara sau nebancara.

Legea exclude aplicarea in cazul celor care au obtinut creditul prin programul „Prima Casa”: pentru acestia, un avocat credite poate oferi solutii alternative prin pachetele de consultanta personalizata.

Recomandam insa contactarea unui avocat credite si in situatiile care premerg incheierii unui contract de credit: particularitatile unui astfel de angajament trebuie intelese cu prudenta si responsabilitate de clienti, pentru intampinarea unor situatii nefavorabile, precum incapacitatea de plata ori litigiile bancare.