Avocat Litigii Bancare

Avocat Litigii Bancare

In comunitatea juridica, abuzurile bancare reflecta o realitate recurenta, a carei amploare surprinde, dupa 2008, majoritatea cazurilor de drept bancar.

O buna parte din portofoliul de clienti ai Cabinetului Avocat Sorin Ovidiu Anghel recurg la serviciile de consultanta, asistenta si reprezentare juridica din partea unui avocat litigii bancare din ratiuni care tin de modificarea dobanzii din fixa in variabila, substituirea denumirii comisionului de risc cu cel de administrare si maximizarea costurilor aferente.

Orice avocat litigii bancare va prezinta, la inceputul colaborarii, posibilitatile de mediere, prealabile solutionarilor in instanta, a unor conflicte cu institutiile bancare. In randul acestora se numara calcularea defectuoasa a unor dobanzi, maximizarea nepermisa a acestora, dar si a comisioanelor aferente contractului, necomunicarea majorarii ratei, dobanzilor si comisioanelor, modificarea clauzelor contractuale fara informarea si acordul partilor, clauzele abuzive.

De celalalta parte, instiutiile bancare pot opta pentru acelasi mecanism in solutionarea unor spete precum achitarea cu intarziere a ratelor, in mod repetat, de catre debitor, refuzul explicit al acestora de a achita costurile aferente majorarii legale a dobanzilor si ratelor, litigii si fraude bancare.

Indiferent de situatia juridica particulara in care va aflati, orice avocat litigii bancare al echipei Cabinet Avocat Sorin Ovidiu Anghel va reprezinta echitabil si responsabil, punand in slujba dumneavoastra experienta dobandita printr-un amplu portofoliu de cazuri solutionate favorabil pentru clienti, prin capacitatea de coordonare inovativa a acestora, precum si printr-o arie de expertiza interdisciplinara in arealul dreptului bancar.

Avocatii nostri sunt specializati in litigii comerciale, litigii fiscale, recuperarea creantelor, procedura insolventei, contracte de credit si garantii, proband o experienta extensiva in materia acordurilor dintre profesionisti.

In functie de complexitatea spetei dumneavoastra, echipe mixte de avocati cu specializari multiple va pot sustine cauza, operand strategii creative si eficiente, deopotriva temporal si ca rezultat, pentru satisfacerea cu profesionalism a tuturor exigentelor intampinate.