Consiliere Juridica

Consiliere Juridica

Serviciile de consiliere juridica oferite de Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel din Bucuresti cuprind o arie larga de expertiza in diferite ramuri ale dreptului, de la drept societar si comercial, la drept civil, drept penal, dreptul familiei si dreptul muncii.

In privinta activitatilor intreprinse in practica dreptului societar si comercial, consilierea juridica si asistenta sunt asigurate societatilor comerciale infiintate pe teritoriul tarii noastre, indiferent daca acestea sunt societati romane sau straine.

Obiectul consilierii juridice consta in constituirea societatilor comerciale, atragerea si excluderea unor asociati, radierea sucursalelor, intocmirea actelor constituive sau aditionale, precum si a contractelor comerciale.

Serviciile personalizate de consiliere juridica, asistenta si reprezentare s-au dezvoltat luand in seama dinamica dreptului comercial, a factorilor de concurenta si a deciziilor pe care fiecare dintre clientii nostri trebuie sa le ia sub presiunile industriei si ale partenerilor lor.

De aceea, echipa de experti a Cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel se concentreaza asupra litigiilor aparute in actiunile de vanzare-cumparare si asupra tranzactiilor soldate cu dispute de natura comerciala sau corporativa.

Pachetele de consiliere juridica si reprezentare sunt personalizate, in functie de situatia concreta a fiecarui client in parte. In dreptul civil, ne-am confruntat cu o varietate de litigii pe care le-am solutionat creativ, la granita interdisciplinara dintre domeniul in cauza si arii conexe, intelegand provocarile cu care clientii nostri se confrunta intr-o suma de conditii personale, pe care le-am tratat cu confidentialitate si promptitudine.

Constienti de sensibilitatea si implicatiile de natura morala si afectiva ale problemelor specifice dreptului familiei, am moderat consilierea juridica in functie de prioritatile clientilor si de competentele expertilor nostri in concretizarea unor solutii inovative pentru buna gestionare a relatiilor domestice.

Dinamica familiala reprezinta o dimensiune cu totul diferita, la care ne-am adaptat asumand ca dincolo de excelenta serviciilor noastre si de confidentialitate, clientii asteapta o abordare aparte a continuturilor de natura emotionala care impacteaza, pe termen scurt sau lung, statutul lor civil ori interactiunile cu rudele.

In dreptul muncii, serviciile de consiliere juridica ale Cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel sunt constituite in urma experientei intreprinse cu diferite medii de lucru, de la cele private la cele de stat, in care dinamica relatiilor angajat-angajator propune o realitate dependenta de gradul de influenta, contextul profesional, pregatirea ori asteptarile personale.

Asadar, confruntand factorii subiectivi si obiectivi cu care fiecare parte se constituie intr-un litigiu, am deprins cele mai bune aptitudini de a gandi proceduri alternative de solutionare, tratand cu consideratie, dedicatie si empatie clientii indiferent de statutul pe care il revendica intr-o entitate institutionala.

In domeniul dreptului penal, indata ce colaborarea noastra a inceput prin prisma serviciilor de consiliere juridica, demaram si procedurile de asistenta si de reprezentare. Indiferent de contextul penal in care se discuta speta dvs, avem grija sa prevenim formularile de acuzatii penale, iar in cazul in care acestea sunt formulate, individual sau prin constituirea unei echipe de avocati, in functie de complexitatea cazului, lucram pentru respingerea sau reducerea lor.

Experienta solida dobandita prin prisma portofoliului nostru de clienti in aceasta dimensiune ne-a invatat insa ca interactiunea cu avocatul trebuie sa vizeze, dincolo de aducerea clientului in cea mai buna situatie juridica posibila, tocmai ameliorarea tensiunilor psihologice, emotionale, si pregatirea acestuia pentru obstacolele de natura juridica ulterioare.

Prudenta in interventia juridica ne caracterizeaza, supunand-o intotdeauna in interesul clientului nostru. In cazul clientilor care se afla in stare de arest preventiv sau detentie, sedintele de consiliere juridica se pot desfasura la locul de detinere.