Strategii

Strategii

Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel si-a construit reputatia in jurul unei strategii de brand etice. Filosofia practicii noastre juridice, concentrata in jurul motto-ului „nu Regele e Lege, ci Legea e Rege”, atesta respectul pentru demnitatea legii in genere, dar si a principiilor si constantelor profesiei de avocat.

Compania noastra isi ilustreaza traditia construita in societatea juridica printr-un amplu portofoliu, cuprinzand spete de o complexitate variabila, al caror succes este obtinut regulat prin coordonarea echitabila si transparenta a unui parteneriat intre avocatii seniori si a formarii tinerilor colaboratori in spirit competitiv, inovativ, selectati prin criterii riguroase ale cunoasterii academice, stiintifice si practicii juridice.

Impreuna, am inteles ca singurul mod de a prelucra dinamica realitatii imediate este acela de a crea strategii de constituire a unor reactii a profesiei noastre de avocati pentru adaptarea la mediul concurential in care ne desfasuram activitatea, dar si la provocarile inedite pe care ni le incredinteaza clientii nostri.

Ne conducem compania prin partizanatul deliberat fata de repere axiologice unanim impartasite, precum integritatea, confidentialitatea, transparenta si echitatea.

Desi conducem un business, acesta este doar cadrul formal de lucru in care ne exercitam cu pasiune profesia de avocat, in demnitatea si responsabilitatea pe care exercitiul juridic le impune.

Aportul nostru in societatea juridica este acela de a propune de fiecare data o strategie creativa de gandire critica a unei spete in perspectiva, de a evalua predictiv impactul deciziilor noastre si de a identifica cele mai bune instrumente pentru constituirea unei alegeri rationale in mecanismele decizionale cu care operam. Implementam strategii relevante prin consimtamantul expertilor si clientilor nostri, asigurandu-ne ca avem la dispozitie toate instrumentele si parghiile legale pentru aceasta.

Intr-un mediu profund concurential, singurele strategii meritorii, in dezvoltarea profesionala a unui cabinet de avocatura, sunt acelea care releva publicului si comunitatii juridice autenticitatea in eficienta solutiilor, echilibrand reperele factuale si temporale ale rezultatelor propuse pentru orice speta.