Reprezentare Juridica

Reprezentare Juridica

Serviciile de reprezentare juridica ale Cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel sunt realizate cu profesionalism in urmatoarele ramuri de drept: drept penal, drept civil, drept comercial si societar, dreptul familiei si dreptul muncii.

Portofoliul nostru surprinde spete de complexitate variata, de reprezentare a persoanelor fizice si juridice, in urma semnarii unui contract axat pe incredere, transparenta, confidentialitate si criterii de maxima excelenta in practica juridica.

In domeniul de drept penal reprezentarea juridica se desfasoara in cauzele penale si de natura penala, tratate cu diligenta si creativitate in constituirea unor solutii optime si personalizate.

Ne bazam interventiile juridice pe spiritul critic si operativ si pe optimizarea serviciilor noastre de reprezentare pentru a atribui clientului nostru cea mai buna pozitie intr-un context penal. In functie de complexitatea situatiilor, serviciul de reprezentare juridica poate fi intreprins de o echipa de experti coordonata de un avocat drept penal pentru instanta de judecata.

 In domeniul dreptului civil, practica de reprezentare juridica prin avocat se refera la: dreptul de proprietate, posesia si faptele juridice izvoare de obligatii, contracte civile, transmiterea si transformarea obligatiilor, garantiile personale si reale, mostenirea legala, mostenirea testamentara, transmisiunea mostenirii si partajul judiciar.

 In materia dreptului comercial, serviciile de reprezentare juridica performate de expertii Cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel privesc infiintarea, modificarea, dizolvarea si lichidarea societatilor comerciale, procedurile reorganizarii judiciare si falimentului – chiar si in comertul international, procedura concilierii, somatiei de plata, si a contractelor comerciale in comertul romanesc si international, titlurile comerciale de valoare si de credit in comertul international, infiintarea unor institutii si achizitiile publice.

 In dreptul familiei, reprezentarea juridica se concentreaza asupra urmatoarelor considerente: efecte ale casatoriei si a relatiilor patrimoniale dintre soti, efecte ale incetarii si desfacerii casatoriei, procedura si efectele divortului, rudenia si afinitatatea, filiatia fata de mama, respectiv fata de tata, adoptia, obligatia legala de intretinere si ocrotire a minorului.