Legislatie Conexa

Legislatie Conexa

Cabinet Avocat Sorin Ovidiu Anghel este reprezentat de o echipa de experti seniori si tineri colaboratori in drept societar si comercial, drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii si drept penal.

Succesul in activitatile de consultanta, asistenta si reprezentare juridica a fost, in indelungata traditie a companiei noastre, garantat de stapanirea dinamicii legislatiei conexe fiecarui domeniu anterior mentionat, in care am format, prin pacticile mentoratului si ale educatiei juridice, specialisti competenti si loiali perspectivelor propuse de parteneri.

In asteptarea spetei dumneavoastra, va impartasim cateva dintre punctele tari pe care portofoliul nostru juridic le expune, de aceasta data concentrandu-ne asupra stapanirii arealului de legislatie conexa si a manierei in care am aplicat-o creativ in solutionarea eficienta, deopotriva cazuistic si temporal, a celor mai importante dosare.

In privinta activitatilor intreprinse in domeniul dreptului societar si comunitar, ne-am concentrat in egala masura asupra societatilor comerciale romane si straine, de pe teritoriul tarii noastre.

Buna cunoastere si practica din domeniul de legislatie conexa ne-a permis asistarea clientilor nostri in mod eficient in constituirea societatilor comerciale, a cesiunii de actiuni si parti sociale, a includerii si excluderii de asociati, a conceperii tuturor actelor constitutive si a contractelor comerciale.

Am inteles ca semnificativa pentru evolutia clientului nostru este intelegerea juridica in timp real a dinamicii domeniului sau de activitate, a industriei pe care o reprezinta si, cel mai important, a concurentei. De aceea, serviciile noastre s-au diversificat prin aprofundarea dimensiunilor comercial si corporative si a aprofundarii exigentelor fiecaruia dintre acestea.

In domeniul dreptului civil si a legislatiei conexe, avocatii nostri revendica succesul unor dosare de litigii – colectarea creantelor, stabilirea liniei reale de granita dintre proprietari, constructiile si amenajarea proprietatilor – dezvoltand o nisa profesionista in dreptul succesoral si in gestionarea problemelor semnalate de mosteniri.

Spetele aferente dreptului familiei au fost tratate in sensibilitatea lor particulara, asumand toate prelungirile afective, psihologice si morale cu care se confrunta clientii nostri.

Buna stapanire a domeniului de legislatie conexa ne-a ajutat sa constituim creativ solutii avantajoase pentru toti actorii implicati, respectand cu dedicatie principiul confidentialitatii.

Pachetele de servicii de consiliere, asistenta si reprezentare in dreptul muncii reflecta maniera unica in care am amprentat, in diferite industrii si piete, perspectiva noastra asupra conditiei ideale si a raporturilor reale dintre angajati si angajatori.

Cel mai important este faptul ca portofoliul nostru juridic s-a consolidat in aceasta zona prin aplicarea echitabila si transparenta a serviciilor noastre unor clienti care fac parte din functii si clase sociale foarte diferite.

Am deprins astfel formele in care clientii ilustreaza, ca angajati sau angajatori, toleranta, empatia, asteptarile si insatisfactiile fata de superiori sau inferiori, fata de colegi si fata de entitatile institutionale.

In domeniul dreptului penal, am actionat de fiecare data precaut, preferand in debutul spetelor solutionarile amiabile, prin mediere.

Tensiunile specifice acestui domeniu de practica juridica au fost administrate cu profesionalism si confidentialitate, avocatii nostri operand unanim sub principiul confirmat ca este de competenta lor, prin cunostintele si experienta in domeniu si in zona de legislatie conexa, sa discutam transparent cele mai dificile intrebari si sa propunem cele mai eficiente si clare raspunsuri si solutii pentru clientii nostri.

Rapiditatea termenelor si creativitatea in exercitiul procedurilor ne-au caracterizat practica juridica de-a lungul timpului in acest domeniu.

Toti avocatii nostri fac parte din Baroul de avocati Bucuresti si manifesta disponibilitatea si competenta de a va reprezenta oriunde in tara, in functie de particularitatea spetei dvs.